Relax program

Pogledajte koje masaže imamo u ponudi

ruska klasicna masaza

Ruska klasična masaža

Ruska klasična masaža pomaže da se opusti telo i stabilizuje nervni sistem, stimuliše metobalizam, dovodi do smanjenja mišićne napetosti, pospešuje cirkulaciju krvi i limfe, poboljšava varenje hrane, izlučivanje toksina i takođe doprinosi lečenju mnogih bolesti. Svaki pokret u Ruskoj klasičnoj masaži pravi se po toku krvotoka obilazeći limfne čvorove. Koriste se klasični pokreti u masaži. Masaža počinje sa lakim, skoro neosetljivim dodirom, koja se kasnije menja na sve dublje klizeće dodire, što pruža relaksirajući, smirujući i protivbolni efekat.

Masaža u paru

Masaža u paru podrazumeva da se dve osobe masiraju u isto vreme u istoj prostoriji.

masaža u paru
relax masaza

Relax masaža

Cilj relaks masaže je maksimalno opuštanje i izvodi se u kombinaciji sa odgovarajućim ambijentom (tiha, prijatna muzika, adekvatan prostor). Opuštajući pritisak na telo, ali ne i bolan.

Masaža čokoladom

Masaža toplom čokoladom nije samo prijatan, već i zdravstveno koristan tretman jer se istovremeno stimuliše više čula. Čokolada, osim što divno miriše, relaksirajuće deluje na psihu, smanjuje napetost i stres.

masaza cokoladom
masaza skoljkom

Masaža školjkom

Školjke imaju više pozitivnih efekata zbog kojih je masaža izuzetno popularna: opuštaju napete mišiće i poboljšavaju cirkulaciju,smanjuju bol i otečenost na telu, deluju pozitivno na limfni sistem i imaju diuretski efekat, čime pomažu telu da lakše otpusti suvišnu tečnost i izbaci toksine.

Masaža stopala

U opuštajućoj masaži, terapeut koristi tradicionalne pokrete i razne tehnike masaže na stopalima. Masaža stopala, ne samo da će ti pomoći da se rešiš bola u prstima, bolova u zglobovima i nogama, već takođe može da smanji nakupljen stres i anksioznost u celom telu.

masaza stopala
masaza glave

Masaža glave

Masaža glave pomaže da se ublaži napetost u facijalnim mišićima – mišićima lica. Velika količina napetosti se može sadržati u regijama kao što su vilica, čelo i usne. Često uopšte niste svesni ove napetosti. Ona se vremenom nagomilava što može dovesti do bolova i probadanja. Glavobolja se često može svesti na minimum uz masažu.

Pogledajte i...