Tretmani

Relax program

Pogledaj tretmane koje imamo u ponudi.

RUSKA KLASIČNA MASAŽA

Ruska klasična masaža pomaže da se opusti telo i stabilizuje nervni sistem, stimuliše metobalizam, dovodi do smanjenja mišićne napetosti, pospešuje cirkulaciju krvi i limfe, poboljšava varenje hrane, izlučivanje toksina i takođe doprinosi lečenju mnogih bolesti. Svaki pokret u Ruskoj klasičnoj masaži pravi se po toku krvotoka obilazeći limfne čvorove. Koriste se klasični pokreti u masaži. Masaža počinje sa lakim, skoro neosetljivim dodirom, koja se kasnije menja na sve dublje klizeće dodire, što pruža relaksirajući, smirujući i protivbolni efekat.

MASAŽA U PARU

Masaža u paru podrazumeva da se dve osobe masiraju u isto vreme u istoj prostoriji.

MASAŽA ŠKOLJKOM

Školjke imaju više pozitivnih efekata zbog kojih je masaža izuzetno popularna: opuštaju napete mišiće i poboljšavaju cirkulaciju,smanjuju bol i otečenost na telu, deluju pozitivno na limfni sistem i imaju diuretski efekat, čime pomažu telu da lakše otpusti suvišnu tečnost i izbaci toksine.

MASAŽA STOPALA


U opuštajućoj masaži, terapeut koristi tradicionalne pokrete i razne tehnike masaže na stopalima. Masaža stopala, ne samo da će ti pomoći da se rešiš bola u prstima, bolova u zglobovima i nogama, već takođe može da smanji nakupljen stres i anksioznost u celom telu.

MASAŽA GLAVE

Masaža glave pomaže da se ublaži napetost u facijalnim mišićima – mišićima lica. Velika količina napetosti se može sadržati u regijama kao što su vilica, čelo i usne. Često uopšte niste svesni ove napetosti. Ona se vremenom nagomilava što može dovesti do bolova i probadanja. Glavobolja se često može svesti na minimum uz masažu.