O nama

EDUKATIVNI CENTAR EGI

Edukativni centar Egi vrši edukaciju za odrasle, vid profesionalne i praktične nadogradnje već stečenih teorijskih znanja i veština. 

Naš fokus su edukacije za fizioterapeute i kozmetičare- estetičare

U želji za novim savremenim trendovima rada, naš edukativni centar je ostvario saradnju sa velikim brojem profesora i edukativnih centara i škola iz inostranstva

Želimo da iskustvo podelimo sa kolegama iz okruženja, pa je tako Edukativni centar Egi sklopio ugovore za zastupanje i saradnju sa školama i profesorima iz Ukrajine, Rusije, Italije i Grčke.

CENTAR ZA MASAŽU EGI

Centar za masažu Egi se nalazi na Novom Beogradu i pruža široki spektar usluga, od klasičnih masaža do novih tehnika masaža i manuelne terapije.

U Egi centru za masažu rade isključivo diplomirani fizioterapeuti i sertifikovani edukatori koji su završili edukacije u Rusiji i Ukrajini ili u našem Edukativnom centru gde edukacije drže profesori iz ovih država.

Naš Centar je jedinstven jer jedini u Srbiji radimo manuelne tehnike kao što su:

  • FUNKCIONALNA OSTEOPATIJA
  • FUNKCIONALNA NEUROMEHANIKA
  • LIPOLIFTING TELA
  • MIOFASCIJANI LIFTING LICA
  • INTRAORALNA MASAŽA

Profesori i saradnici sa kojima imamo sklopljene ugovore za sada su:

Predavač i saradnik u Edukativnom centru i centru za masažu Egi

Dr. Ivan Badyin, profesor koji poseduje veliki broj specijalističkih studija i doktorskih disertacija, ima zaštićene autorske tehnike iz oblasti medicine i estetike, fizioterapije.  

Estetska masaža, autorska tehnika dr. Ivan Badiina, je skup ručnih tehnika koje vam omogućavaju da efikasno eliminišete estetske nedostatke i spoljašnje manifestacije starenja.

Osnivač je i rukovodilac autorske škole soft masažnih tehnologija za nastavu estetske masaže.

Dr. Ivan Badyin je doktorirao na temi lečenja matičnim ćelijama i jedan je od prvih  u Ukrajini  koji radi PRP i estetski  i medicinski. Edukacije za estetski PRP je planiran za lekare i stomatologe a medicinski PRP za fizijatre i ortopede. 

Profesor Anton Hrytsenko je neurolog, osteopata, fizijatar, predsednik udruženja osteopata.
Vodi edukacije za fizioterapeute: manuelne tehnike rehabilitacije – osteopatija, neuromehanika, kraniosakralna terapija.
Rođen 28.02.1982. godine i nastanjen u Riminiju.
Diplomirao 2007. godine na Univerzitetu medicine i hirurgije u Ferari na Fakultetu nauka o pokretu i masofizioterapije u Peruđi 2011. godine.
Specijalizacija iz osteopatije u Bolonji u naredne 4 godine sa relativnim masterom iz kliničke posturologije na Univerzitetu Modena i Reggio Emilia.
U Italiji se bavim rehabilitacijom nakon povreda i postoperativnom i fizioterapijom masaže u svojoj privatnoj ordinaciji u gradu Riminiju.
Autor je tehnike Butterfly Drainage.
Strukovna medicinska sestra, fitnes trener sa dugogodišnjim iskustvom, STOTT Pilates instruktor sa medjunatodnom licencom za rad, Yoga instruktor, iskustvo u polju masaže i nege tela duže od 10 godina
Edukator za Limfnu drenaža tela i lica, Gua Sha masažu lica, Estetski tejping lica i tela.
Moisenko Aleksandar Ivanovič po zanimanju rehabilitaciolog (fizijatar) i profesor fizičke kulture. U oblasti masaže radi duže od 30 godina.
Autor je raznih masaža i tehnika (anticelulit tehnika, masaža teniskim lopticama, turski i marokanski hamama, klasične ruske masaže, masaža peškirima i druge). Organizator je vodećih banjskih i SPA  centara u Ukrajini i sudija u prvenstvima i turnirima u SPA masaži.
Vodi edukaciju za PRONEUROFIT – NEUROMEHANIKA U FIZIOTERAPIJI
Dr Sinisa Petkovic rođen je 1993. Diplomirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2019.godine. Od aprila 2021.specijalizant SPORTSKE MEDICINE na Medicinakom fakultetu Univerziteta u Beogradu.
Lekar prvog tima FK Partizan od septembra 2019.godine.
Sve vezano za edukacije terepeuta kod sportskih povreda na terenu i van njega-UZ muskoloskeletnog sistema.
Dr. Aleksej Smetaniuk je sportski lekar, fizijatar, edukator za suvo ubadanje iglicama
Fizioterapeut, edukator za rad sa Inari alatima za lice i telo (masažer, autorsko pravo i delo edukatora Olesa).
Anastazija Kozacenko je dermatovenerolog, profesor anatomije na katedri medicinkog fakulteta u Odesi. Vodi edukacije za botoks, filere i ruske usne.

Sarađujemo sa…