Tretmani

Anticelulit program

Pogledaj tretmane koje imamo u ponudi.

LIPOLIFTING TELA

Moćna masažna tehnika za otklanjanje lokalnih problema kože – celulita, koja istovremeno deluje i na duboke strukture tela.
Takođe, povećava efikasnost aktivnih komponenti kozmetičkih preparata koji se koriste tokom masaže.

Poboljšava izgled kožedeluje preventivno na mnoge bolestipodiže radnu sposobnost i nivo samopouzdanja.

Deo masažnih pokreta deluju na receptorni aparat kože i centralni nervni sistem; deo posvećen limfnoj drenaži utiče na biohemijske procese u telu dok mioekstenzivne tehnike utiču na strukturu mekih tkiva, zglobova i kostiju.

Autorska tehnika dr Ivana Badyina.

LEPTIR TRETMAN (BUTTERFLY DRAINAGE)

Nova anticelulit tehnika italijanskog autora Marka Guidozi.

TRETMAN INARIMA ZA TELO

Inari masažer utiče na površinska i duboka masna tkiva, masne ćelije(adipocide), vrši lifting, regeneraciju tkiva, utiče cirkulaciju i limfni sistem.

Kao rezultat masaže dolazi do opšteg efekta:

  1. Poboljšavaju se metabolički procesi u tkivima (metabolizam minerala i proteina).
  2. Izlučivanje iz tela mineralnih soli – natrijum hlorida, neorganskog hlora i azotnih organskih supstanci.

Lokalni efekat:

  1. Metabolizam se obnavlja.
  2. Poboljšavaju se funkcije mišića (normotonus, elastičnost).
  3. Stimulacija mišićnog tonusa.

CFC LIMFNA DRENAŽA


Terapijska procedura koja se izvodi posebnim drenažnim pokretima koji su prilagođeni za dreniranje limfnog sistema. Pomoću ove limfne drenaže otklanjamo akumuliranu tečnost, a sa njom izbacujemo toksine i produkte metabolizma, te tako oslobađamo međućelijske prostore i pripremamo ih za lakšu razmenu materija.

LIMFNA DRENAŽA TELA

Ova masaža može smanjiti otečenost, celulit, ali i podstiče proces izbacivanja toksina iz tela. Limfna drenaža tela utiče na to da naš organizam bude jači i zdraviji, utiče na to da očistimo telo od toksina i da smršamo. Preporučuje se osobama koje na poslu dugo sede ili stoje što onemogućava limfnom sistemu cirkulaciju limfe u telu. Preporučuje se osobama koje često putuju i pate od sindroma „teških nogu“, kao i onima koji redovno i aktivno vežbaju.

KLASIČNA ANTICELULIT MASAŽA

Anticelulit masaža ima kumulativni efekat. Njom se toksini i nečistoće eliminišu, te se tako direktno olakšava gubitak težine i obezbežuje dobrobit za čitav organizam. Ovom masažom zamor nestaje i snaga se vraća. Regeneracija ćelija se aktivira, tkiva se dekontaminiraju, cirkulacija krvi raste, protok limfe poboljšava i venski zastoj se smanjuje. Anticelulit masaža ima opuštajući efekat: mišići se relaksiraju.a nervni sistem postaje izbalansiran. Zdravlje našeg tela direktno zavisi od pravilnog funkcionisanja limfnog sistema.

MASAŽA MEDOM

Masaža medom podstiče obnavljanje kože i poboljšava cirkulaciju krvi u dubokim slojevima kože i mišića, potpomaže uklanjanje celulita i dovodi do brzog obnavljanja mišićnog tonusa.

VAKUUM MASAŽA

Vakuum masaža se aktivno primenjuje u kozmetici i u lečenju celulita, za odstranjenje „pomorandžine kore“. Procedura se sprovodi pokretanjem ventuza po površini kože. Efekat je nekoliko puta jači nego kod obične, ručne masaže.

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA

Brazilska maderoterapija, odnosno terapija za uklanjanje celulita drvenim vakumima, je tehnika masaže dubokog tkiva koja koristi drvene alate

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je oblik anticelulit masaže koji se vrši drvenim oklagijama, kako bi se ćelije celulita razbile dubinski iznutra. Oklagije su specijalno napravljene za ovu tehniku masaže.

PRESOTERAPIJA

Presoterapija – limfna drenaža, anticelulit i detoks tretman. Presoterapija omogućava bolju cirkulaciju i protok limfe kroz organizam. To nam omogućava eliminaciju suvišne vode iz organizma, uklanjanje toksina, bolju vensku cirkulaciju, smanjuje neprijatan bol u ekstremitetima, smanjuje napetost u mišićima, redukuje postojeći celulit i sprečava pojavu novog celulita, učvršćuje kožu. Namenjena je osobama koje imaju problema sa celulitom, nadutošćut, cirkulacijske ili crevne probleme, umorne i otečene noge, reumu.