Masaže tela

Pogledajte koje masaže imamo u ponudi

Terapeutska masaža

Terapeutska masaža predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Terapeut tokom ove masaže deluje na bolno ili napeto mesto, te prodire dublje u mišIćno tkivo. Cirkulacija postaje bolja, mišići se opuštaju, postaju bolje prokrvljeni, što se manifestuje kao osećaj lakoće i opuštenosti.

Terapeutska masaza
Sportska masaža

sportska masaža

Ovom masažom se obezbeđuju hranljive materije za vaše mišiće i pospešuje ozdravljenje. Kada dobijete duboku masažu mišića, vaši mišići su u stanju da se oslobode mlečne kiseline. Sportska masaža obezbeđuje da se pore na membranama vaših tkiva otvore, izbacujući otpadne materije napolje, a usisavajući hranljive materije unutar mišića.

Masaža teniskim lopticama

Masaža teniskim lopticama je popularna tehnika masaže u celom svetu. Ova tehnika se izvodi uz pomoć 1-3 teniske loptice.

masaza teniskim lopticama
masaza stomaka

Masaža stomaka

Masaža abdomena je usmerena na: profilaksu i regeneraciju krvotoka i mikrocirkulacije organa, smanjenje nadutosti u tkivma, regeneraciju ishrane, usklađenost rada unutrašnjih organa, aktivaciju faktora rasta, koji pomažu da se brže naprave uslovi za samostalnu regeneraciju organa i celog sistema varenja gastrointestinalnog trakta.

Pogledajte i...