O nama

Edukativni centar Egi

Edukativni centar Egi

Edukativni centar Egi vrši edukaciju za odrasle, vid profesionalne i praktične nadogradnje već stečenih teorijskih znanja i veština. 

Naš fokus su edukacije za fizioterapeute i kozmetičare- estetičare

U želji za novim savremenim trendovima rada, naš edukativni centar je ostvario saradnju sa velikim brojem profesora i edukativnih centara i škola iz inostranstva

Želimo da iskustvo podelimo sa kolegama iz okruženja, pa je tako Edukativni centar Egi sklopio ugovore za zastupanje i saradnju sa školama i profesorima iz Ukrajine, Rusije, Italije i Grčke.

centar za masažu egi

centar za masažu Egi

Centar za masažu Egi se nalazi na Novom Beogradu i pruža široki spektar usluga, od klasičnih masaža do novih tehnika masaža i manuelne terapije.

U Egi centru za masažu rade isključivo diplomirani fizioterapeuti i sertifikovani edukatori koji su završili edukacije u Rusiji i Ukrajini ili u našem Edukativnom centru gde edukacije drže profesori iz ovih država.

Naš Centar je jedinstven jer jedini u Srbiji radimo manuelne tehnike kao što su:

  • FUNKCIONALNA OSTEOPATIJA
  • FUNKCIONALNA NEUROMEHANIKA
  • LIPOLIFTING TELA
  • MIOFASCIJANI LIFTING LICA
  • INTRAORALNA MASAŽA

 

Misija

Želimo da iskustvo i znanje podelimo sa kolegama iz Srbije i okruženja i da naš Centar bude mesto gde će naši pacijenti (klijenti) moći da relaksiraju/oblikuju svoje telo i oslobode se bola uz pomoć novih manuelnih tehnika

Vizija

Težimo ka tome da naš Edukativni centar i centar za masažu u narednom periodu sigurnim koracima ide ka tome da postane mesto gde će edukacije iz oblasti masaže i fizioterapije da drže stručnjaci iz celog sveta i mesto gde ćemo odmah učiniti dostupnim našim klijentima sve nove tehnike masaže i manuelne terapije.

Profesori i saradnici sa kojima imamo sklopljene ugovore za sada su:

Predavač i saradnik u Edukativnom centru i centru za masažu Egi

Dr. Ivan Badyin, profesor koji poseduje veliki broj specijalističkih studija i doktorskih disertacija, ima zaštićene autorske tehnike iz oblasti medicine i estetike, fizioterapije.  

Estetska masaža, autorska tehnika dr. Ivan Badiina, je skup ručnih tehnika koje vam omogućavaju da efikasno eliminišete estetske nedostatke i spoljašnje manifestacije starenja.
 
Osnivač je i rukovodilac autorske škole soft masažnih tehnologija za nastavu estetske masaže.

Dr. Ivan Badyin je doktorirao na temi lečenja matičnim ćelijama i jedan je od prvih  u Ukrajini  koji radi PRP i estetski  i medicinski. Edukacije za estetski PRP je planiran za lekare i stomatologe a medicinski PRP za fizijatre i ortopede. 

Profesor Anton Hrytsenko je neurolog, osteopata, fizijatar, predsednik udruženja osteopata.

Vodi edukacije za fizioterapeute: manuelne tehnike rehabilitacije – osteopatija, neuromehanika, kraniosakralna terapija.

Rođen 28.02.1982. godine i nastanjen u Riminiju.
Diplomirao 2007. godine na Univerzitetu medicine i hirurgije u Ferari na Fakultetu nauka o pokretu i masofizioterapije u Peruđi 2011. godine.
Specijalizacija iz osteopatije u Bolonji u naredne 4 godine sa relativnim masterom iz kliničke posturologije na Univerzitetu Modena i Reggio Emilia.

U Italiji se bavim rehabilitacijom nakon povreda i postoperativnom i fizioterapijom masaže u svojoj privatnoj ordinaciji u gradu Riminiju.

Autor je tehnike Butterfly Drainage.

Milena Kostadinov

Strukovna medicinska sestra, fitnes trener sa dugogodišnjim iskustvom, STOTT Pilates instruktor sa medjunatodnom licencom za rad, Yoga instruktor, iskustvo u polju masaže i nege tela duže od 10 godina

Edukator za Limfnu drenaža tela i lica, Gua Sha masažu lica, Estetski tejping lica i tela.

Moisenko Aleksandar Ivanovič po zanimanju rehabilitaciolog (fizijatar) i profesor fizičke kulture. U oblasti masaže radi duže od 30 godina.

Autor je raznih masaža i tehnika (anticelulit tehnika, masaža teniskim lopticama, turski i marokanski hamama, klasične ruske masaže, masaža peškirima i druge). Organizator je vodećih banjskih i SPA  centara u Ukrajini i sudija u prvenstvima i turnirima u SPA masaži.

Vodi edukaciju za PRONEUROFIT – NEUROMEHANIKA U FIZIOTERAPIJI

Dr SiniŠa Petkovic

Dr Sinisa Petkovic rođen je 1993. Diplomirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2019.godine. Od aprila 2021.specijalizant SPORTSKE MEDICINE na Medicinakom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Lekar prvog tima FK Partizan od septembra 2019.godine.

Sve vezano za edukacije terepeuta kod sportskih povreda na terenu i van njega-UZ muskoloskeletnog sistema.

Dr. Aleksej Smetaniuk

Dr. Aleksej Smetaniuk je sportski lekar, fizijatar, edukator za suvo ubadanje iglicama

Oles Erosov

Fizioterapeut, edukator za rad sa Inari alatima za lice i telo (masažer, autorsko pravo i delo edukatora Olesa).

Anastazija Kozacenko

Anastazija Kozacenko je dermatovenerolog, profesor anatomije na katedri medicinkog fakulteta u Odesi. Vodi edukacije za botoks, filere i ruske usne.

AKTUELNE EDUKACIJE

Savladaj nove tehnike masaže sa nama

Za više informacija o edukacijama

SARAĐUJEMO SA...